De beste forbrukslånene!

Ekspresslån.com

Raskt og enkelt å inngå en avtale om forbrukslån!

Hvor lang tid tar det før pengene er på konto?

Rutinene i forbindelse med behandling av søknad om forbrukslån varier en del fra lånetilbyder til lånetilbyder. Generelt sett kan man si at jo større lånebeløp jo flere manuelle sikkerhetsrutiner er ofte lagt opp uten at dette nødvendigvis er tilfelle for alle større forbruksån.

Automatisk kredittsjekk!

Vi lever i et moderne samfunn der det meste er automatisert, deriblant kredittsjekken som nesten alltid gjøres omgående når du søker lån på nett. Mange opplever derfor å få et umiddlebart avslag eller innvilgelse, i noen tilfeller med visse forbehold. Slike forbehold kan være at du sender inn underdokumentasjon på de opplysningene du har oppgitt i lånesøknaden. Dette er spesielt aktuelt dersom du har opplyst en vesentlig høyere inntekt enn det som går frem av skatteligningen som er en del av kredittsjekken. I slike tilfeller vil gjerne den som tilbyr forbrukslånet ha dokumentasjon på inntekten i form av kopi av lønnslipper, arbeidskontrakt eller lignende.

Elektronisk identifisering!

Løsninger som BankID og Buypass gir muligheter for å signere elektronisk på lånepapirene i stedenfor den gamle måten med innsendelse av dokumenter i posten mens dagene løp avgårde. I teorien kan derfor pengene være på konto få timer etter at du søkte lånet men i praksis vil det nok fortsatt være vanlig at dette tar noen få dager.


Copyrighted content. All Rights Reserved.