De beste forbrukslånene!

Ekspresslån.com

Ikke stol på anbefalingssider på internett

Det finnes nesten utallige nettsider som skal hjelpe deg med å anbefale det beste forbrukslånet eller kredittkortet. Dette er en liten industri i seg selv som har vokst frem de siste årene i takt med internettet sin utvikling, den sterke Norske økonomien og den gunstige forbrukslån markedet i Norge for bransjen som tilbyr kredittkort og forbrukslån.

Drivkraften til disse nettstedene er rett og slett å tjene mest mulig penger i provisjon fra tilbyderne de anbefaler at du søker om forbrukslån eller kredittkort hos. Nettsidene har derfor en klar tendens til å anbefale de tilbyderne som gir best avkastning, dette trenger ikke nødvendigvis å bare være den tilbyderen som betaler høyest provisjon men også tilbydere med lavere krav til søkerne slik at kombinasjonene av provisjon for hver formidlet kunde i sammenheng med antall kunder er det mest lønnsomme produktet for sidene å anbefale.

Kan jeg fortsatt ha glede av slike låneformidlingssider?

Selv om du skal være skeptisk til slike låneformidlingssider så er det allikevel et fint verktøy for å få en oversikt over tilbyderne i markedet. Bare vær oppmerksom på at aktører med et lavt markedsføringsbudsjett gjerne kan ha de beste betingelsene, slike aktører kommer gjerne langt ned på slike lister hvis de er med i det hele tatt. Prøv heller å finne nettsider som har laget gode verktøy slik at du kan finne låneproduktet som passer deg best. Dersom du søker et kortsiktig lån, kanskje i påvente av feriepenger eller skattepenger, så er etableringskostnaden viktig å se på. Dersom du skal ta opp et langsiktig lån som du vet du kommer til å bruke mange år på å tilbakebetale så er rentesatsen og termingebyr mye viktigere å se på etableringskostnaden. Man kan med andre ord sjeldent si at et enkelt lån er det beste for alle lånesøkere.

To typer låneformidlingssider

Det finnes to typer låneformidlingssider. Den ene er nettsider med oversikt over en rekke tilbydere med linker til disse. Den andre løsningen er nettsider hvor du legger inn personlige detaljer direkte på siden og så tar disse sidene jobben for deg med å kontakte sine samarbeidspartnere for å finne det beste alternativet for deg. Dette er i hvert fall intensjonen men du har liten garanti for at de velger det mest lønnsomme produktet for deg fremfor det låneproduktet som er mest lønnsomt for dem å formidle til deg. Du bør derfor være naturlig skeptisk til slike aktører selv om det finnes flere seriøse tilbydere som faktisk gjør en god jobb for å finne en god løsning til deg.

Gjør jobben selv dersom du har ressurser og kompetanse til det

Dessverre er det mange som søker kredittkort og forbrukslån som sliter med betydelige gjeldsproblemer. For disse er det kanskje det beste å søke hjelp uansett for å komme ut av sine gjeldsproblemer da man ofte føler seg nedtrykt og handlingslammet i en slik situasjon som gjerne har utviklet seg over tid. Dersom du føler du har tilstrekkelig kompetanse og overskudd er det absolutt best og ta jobben selv for å finne det låneproduktet som passer deg selv best. I de aller fleste tilfeller hvor du ikke allerde har pådratt deg en betalingsanmerkning så er det mest lønnsomt å oppsøke sin faste bankforbindelse og om mulig øke rammen på boliglånet fremfor åta opp et forbrukslån. Nå er det imidlertid slik at mange ikke har egen bolig med friverdi og heller ikke har noe godt etablert kundeforhold hos en bestemt bank, da kan en bank som tilbyr forbrukslån og/ eller kredittkort være et alternativ som er verdt å vurdere.

 


Copyrighted content. All Rights Reserved.